Badkamers

Expert in badkamer installatie

Bij LTB Montage bent u aan het juiste adres als u een nieuw badkamer wilt laten installeren of als uw badkamer gerestaureerd moet worden. Ook als u alleen sanitair wilt laten aansluiten, een douchecabine of bad wilt laten plaatsen of de muur opnieuw wilt laten betegelen, LTB Montage staat voor u klaar.Een goede aansluiting en montage van een badkamer is zeer belangrijk. Wanneer dit niet goed gebeurt, kunt u in de badkamer grote lekkages krijgen, problemen met vocht en schimmelplekken en loopt u de kans dat de badkamer binnen twee tot drie jaar opnieuw moet worden geïnstalleerd. LTB Montage heeft een jarenlange ervaring in de montage en renovatie van verschillende soorten badkamers.

 

badkamer

Onze werkzaamheden
Zowel bedrijven als particulieren kunnen LTB Montage inschakelen bij het installeren, monteren of renoveren van een badkamer. Ook voor andere werkzaamheden staan wij altijd voor u klaar, waaronder het monteren van vloeren, keukens, plafonds, sanitair en zwembaden. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Eén van onze medewerkers zal u dan zo goed mogelijk helpen en een offerte opmaken aan de hand van uw wensen.

 

Badkamermontage
De moderne badkamer verschilt veel van de badkamers zo’n 50 jaar geleden. Vroeger stond er vaak een douchecabine of een badkuip met hooguit een toilet erbij. Vandaag de dat zijn er vele mogelijkheden voor in uw badkamer. U kunt kiezen voor een stoomcabine, een heerlijke douchecabine met zijkoppen, een bubbelbad en nog veel meer. De mogelijkheden zijn zeer divers. LTB Montage is op de hoogte van de nieuwste technieken en door de ruime ervaring en vakmanschap wordt uw badkamer op zijn best geïnstalleerd.

 

Renovatie
Ook bent u bij LTB Montage aan het juiste adres als u uw badkamer wilt laten restaureren. Heeft u een gat of vochtvlek in het plafond? Lekt uw douchebak of badkuip of heeft u last van schimmelplekken? Wij zorgen ervoor dat er niets meer van te zien is en dat u zeer tevreden bent over het eindresultaat. LTB Montage staat altijd voor u klaar.

 

Eventuele aanpassingen
Ook als uw badkamer moeilijk te bewerken is, door bijvoorbeeld verschil in hoogte, of andere problemen waar u mogelijk tegenaan loopt, is dat geen probleem voor ons. Onze gekwalificeerde en deskundige medewerkers zullen samen met u gaan kijken wat de beste oplossing is.

 

Perfecte afwerking
De visie van LTB Montage is dat de klant zeer tevreden moet zijn over het werk dat wij hebben verricht. Wij zorgen er ten alle tijden voor dat er geen rommel door ons wordt achtergelaten en uw vragen worden altijd beantwoord. Mocht u achteraf toch niet tevreden zijn? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten en wij gaan samen met u om de tafel zitten om de mogelijkheden en oplossingen te bekijken. Natuurlijk wordt een foutieve afwerking of een probleem kosteloos door ons rechtgezet. Dat is ook één van onze grote servicepunten die wij hanteren bij LTB Montage.

 

Advies
Wilt u graag weten welk badkamer het meest geschikt is voor uw woning? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze medewerkers komt dan bij u langs om de situatie te bekijken. Ook zal er dan direct een offerte aangemaakt worden, waarna u tien dagen bedenktijd heeft of u met LTB Montage in zee gaat of niet.

Natuurlijk kunt u ook voor alle andere soorten advies bij ons terecht.

 

Combinatieprojecten
Ook voor combinatieprojecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij monteren/installeren niet alleen badkamers, maar ook keukens, plafonds, sanitair, zwembaden en vloeren. De mogelijkheden zijn zeer divers. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Het scheelt u namelijk een hoop tijd, geld en ongemak als u kiest voor LTB Montage, in plaats van vier of vijf verschillende montagebedrijven die elk maar één ruime van uw huis onder handen nemen.

 

Contact
Voor meer informatie, het aanvragen van een offerte, als u vragen heeft of als u een afspraak met ons wilt maken, kunt u ons bereiken via de e-mail, telefoon en post. E-mails beantwoorden wij altijd binnen 24 uur . U kunt e-mailen naar ltbmontage@gmail.com en voor direct contact bellen naar 078 – 615 4262 .

made by - Opticlick
Call Now Button