Keukens

De keuken specialist in de regio Drechtsteden

Bij LTB Montage bent u aan het juiste adres als u een nieuwe keuken wilt laten installeren. Een goede aansluiting en montage van een keuken is zeer belangrijk. LTB Montage heeft een jarenlange ervaring in de montage en renovatie van keukens en heeft Bos Keuken- en Baddesign als één van de grootste opdrachtgevers.

 

Keukens

 

Onze werkzaamheden

Zowel bedrijven als particulieren kunnen LTB Montage inschakelen bij het installeren/monteren van een keuken. Ook voor andere werkzaamheden staan wij altijd voor u klaar, waaronder het zetten van vloeren, plafonds, badkamers, sanitair en zwembaden. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Eén van onze medewerkers zal u dan zo goed mogelijk helpen en een offerte opmaken aan de hand van uw wensen.

 

Keukenmontage
De moderne keuken verschilt veel van de keuken van zo’n honderd jaar geleden. Vroeger had men hooguit een oven die ingebouwd moest worden, nu zijn bijna alle keukenapparaten ook als inbouw verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan de magnetron, vaatwasmachine en zelfs machines voor ijsblokjes. LTB Montage is op de hoogte van de nieuwste technieken en door de ruime ervaring en vakmanschap wordt uw keuken op haar mooist geïnstalleerd. Direct na de installatie kunt u uw keuken al in gebruik nemen, van alle gemakken voorzien. Stromend water, gas of elektriciteit voor uw kookplaat en andere apparatuur. Zelfs vaatwassers zijn haast niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken.

 

Eventuele aanpassingen
Mocht u een keuken hebben die niet precies in de ruimte past, of dat de aansluitpunten ergens anders zitten? Wij kunnen tijdens de montage van uw keuken deze aansluitpunten van bijvoorbeeld gas en elektra omzetten. Ook is het mogelijk om een afzuiginstallatie te plaatsen. Indien de bouwconstructie van uw woning of pand het toelaat, is het ook mogelijk om een muurtje te verzetten.

 

keuken installatie

 

Perfecte afwerking
De visie van LTB Montage is dat de klant zeer tevreden moet zijn over het werk dat wij hebben verricht. Wij zorgen er dan ook ten alle tijden voor dat uw keuken netjes afgewerkt is, er geen rommel door ons wordt achtergelaten en uw vragen worden altijd beantwoord. Mocht u achteraf toch niet tevreden zijn? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten en wij gaan samen met u om de tafel zitten om de mogelijkheden en oplossingen te bekijken. Natuurlijk wordt een foutieve afwerking of een probleem kosteloos door ons rechtgezet. Dat is ook één van onze grote servicepunten die wij hanteren bij LTB Montage.

 

Advies
Wilt u graag een grote keuken, maar heeft u maar een klein oppervlak tot uw beschikking? LTB Montage kijkt samen met u naar wat de mogelijkheden zijn, om de ruimte zo goed mogelijk te benutten zonder dat het lijkt alsof de ruimte ‘bomvol’ en ‘chaotisch’ overkomt.

 

Combinatieprojecten
Ook voor combinatieprojecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij monteren/installeren niet alleen keukens, maar ook uw badkamer, sanitair, zwembad, vloeren en plafonds. De mogelijkheden zijn zeer divers. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Het scheelt u namelijk een hoop tijd, geld en ongemak als u kiest voor LTB Montage, in plaats van vier of vijf verschillende montagebedrijven die elk maar één ruime van uw huis onder handen nemen.

 

Contact
Voor meer informatie, het aanvragen van een offerte, als u vragen heeft of als u een afspraak met ons wilt maken, kunt u ons bereiken via de e-mail, telefoon en post. E-mails beantwoorden wij altijd binnen 24 uur . U kunt e-mailen naar ltbmontage@gmail.com en voor direct contact bellen naar 078 – 615 4262 .

made by - Opticlick
Call Now Button