Plafonds

Renoveren of installeren van plafond?

Bij LTB Montage bent u aan het juiste adres als u een nieuw plafond wilt laten installeren of als uw plafond gerestaureerd moet worden. Een goede aansluiting en montage van een plafond is zeer belangrijk. LTB Montage heeft een jarenlange ervaring in de montage en renovatie van verschillende soorten plafonds.

 

plafond

 

 

Onze werkzaamheden
Zowel bedrijven als particulieren kunnen LTB Montage inschakelen bij het installeren, monteren of renoveren van een plafond. Ook voor andere werkzaamheden staan wij altijd voor u klaar, waaronder het monteren van vloeren, keukens, badkamers, sanitair en zwembaden. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Eén van onze medewerkers zal u dan zo goed mogelijk helpen en een offerte opmaken aan de hand van uw wensen.

 

Plafondmontage
Het moderne plafond verschilt veel van de plafonds van zo’n honderd jaar geleden. Vroeger waren er simpelweg alleen houten plafonds, of plafonds die gestuct waren of behangen met tapijt. Vandaag de dat zijn er vele soorten plafonds, van systeemplafond tot een prachtig wit gestuct plafond, van geluidwerende plafonds tot plafonds die de ruimte groter doen lijken. De mogelijkheden zijn zeer divers. LTB Montage is op de hoogte van de nieuwste technieken en door de ruime ervaring en vakmanschap wordt uw plafond op zijn best gemonteerd.

 

Renovatie
Ook bent u bij LTB Montage aan het juiste adres als u uw plafond wilt laten restaureren. Heeft u een gat of vochtvlek in het plafond? Wij zorgen ervoor dat er niets meer van te zien is. Ook als u een historisch pand heeft en u wilt het plafond in de oude staat terugbrengen, staat LTB Montage altijd voor u klaar.

 

Eventuele aanpassingen
Ook als uw plafond moeilijk te bewerken is, door bijvoorbeeld verschil in hoogte, of andere problemen waar u mogelijk tegenaan loopt, is dat geen probleem voor ons. Onze gekwalificeerde en deskundige medewerkers zullen samen met u gaan kijken wat de beste oplossing is.

 

Perfecte afwerking
De visie van LTB Montage is dat de klant zeer tevreden moet zijn over het werk dat wij hebben verricht. Wij zorgen er dan ook ten alle tijden voor dat meubels en dergelijke in de ruimte beschermd zijn, dat uw plafond netjes afgewerkt is, er geen rommel door ons wordt achtergelaten en uw vragen worden altijd beantwoord. Mocht u achteraf toch niet tevreden zijn? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten en wij gaan samen met u om de tafel zitten om de mogelijkheden en oplossingen te bekijken. Natuurlijk wordt een foutieve afwerking of een probleem kosteloos door ons rechtgezet. Dat is ook één van onze grote servicepunten die wij hanteren bij LTB Montage.

 

Advies
Wilt u graag weten welk type plafond het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze medewerkers komt dan bij u langs om de situatie te bekijken. Ook zal er dan direct een offerte aangemaakt worden, waarna u tien dagen bedenktijd heeft of u met LTB Montage in zee gaat of niet. Natuurlijk kunt u ook voor alle andere soorten advies bij ons terecht.

 

Combinatieprojecten
Ook voor combinatieprojecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij monteren/installeren niet alleen plafonds, maar ook keukens, badkamers, sanitair, zwembaden en vloeren. De mogelijkheden zijn zeer divers. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Het scheelt u namelijk een hoop tijd, geld en ongemak als u kiest voor LTB Montage, in plaats van vier of vijf verschillende montagebedrijven die elk maar één ruime van uw huis onder handen nemen.

 

Contact
Voor meer informatie, het aanvragen van een offerte, als u vragen heeft of als u een afspraak met ons wilt maken, kunt u ons bereiken via de e-mail, telefoon en post. E-mails beantwoorden wij altijd binnen 24 uur . U kunt e-mailen naar ltbmontage@gmail.com en voor direct contact bellen naar 078 – 615 4262 .

made by - Opticlick
Call Now Button