Vloeren

Diverse soorten vloeren

Bij LTB Montage bent u aan het juiste adres als u een nieuwe vloer wilt laten installeren. Een goede aansluiting en montage van een vloer is zeer belangrijk. LTB Montage heeft een jarenlange ervaring in de montage en renovatie van verschillende soorten vloeren.

 

 

Onze werkzaamheden
Zowel bedrijven als particulieren kunnen LTB Montage inschakelen bij het installeren, monteren of renoveren van een vloer. Ook voor andere werkzaamheden staan wij altijd voor u klaar, waaronder het monteren van vloeren, plafonds, badkamers, sanitair en zwembaden. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Eén van onze medewerkers zal u dan zo goed mogelijk helpen en een offerte opmaken aan de hand van uw wensen.

 

Vloermontage
De moderne vloer verschilt veel van de vloeren van zo’n honderd jaar geleden. Vroeger waren er simpelweg alleen houten vloeren, eventueel met vloerbedekking erop. Vandaag de dat zijn er vele soorten vloeren, van laminaat tot zeil, van houten vloeren tot tapijttegels. De mogelijkheden zijn zeer divers. LTB Montage is op de hoogte van de nieuwste technieken en door de ruime ervaring en vakmanschap wordt uw vloer op zijn best gemonteerd.

 

 

Vloerverwarming
Wij zien steeds meer dat mensen kiezen voor vloerverwarming. Vloerverwarming zorgt voor minder stookkosten, omdat de warmte gelijkmatiger verdeeld wordt over de ruimte. Ook heeft u heerlijk warme voeten als u op de bank zit. U kunt uw kinderen gerust op de vloer laten spelen, zonder bang te zijn dat ze het koud krijgen. Wij kunnen de vloerverwarming ook voor u aanleggen. Neem hierover contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Eventuele aanpassingen
Mocht u een vloer hebben uitgezocht die niet precies in de ruimte past omdat de planken te breed zijn of omdat uw woonruimte bijvoorbeeld rond gebouwd is? Wij kunnen tijdens de montage van uw vloer rekening hiermee houden en zorgen dat alle hoeken en oppervlakken zeer zorgvuldig afgewerkt worden.

 

Perfecte afwerking
De visie van LTB Montage is dat de klant zeer tevreden moet zijn over het werk dat wij hebben verricht. Wij zorgen er dan ook ten alle tijden voor dat uw vloer netjes afgewerkt is, er geen rommel door ons wordt achtergelaten en uw vragen worden altijd beantwoord. Mocht u achteraf toch niet tevreden zijn? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten en wij gaan samen met u om de tafel zitten om de mogelijkheden en oplossingen te bekijken. Natuurlijk wordt een foutieve afwerking of een probleem kosteloos door ons rechtgezet. Dat is ook één van onze grote servicepunten die wij hanteren bij LTB Montage.

vloeren

Advies
Wilt u graag een houten vloer, maar heeft u te weinig budget om echt hout te gebruiken? LTB Montage kijkt samen met u naar wat de mogelijkheden zijn, om toch de warme uitstraling van hout te verkrijgen, maar met minder budget. Tegenwoordig zijn er zeer realistische tegels of platen die niet van echt hout te onderscheiden zijn.

 

Combinatieprojecten
Ook voor combinatieprojecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij monteren/installeren niet alleen vloeren, maar ook keukens, badkamers, sanitair, zwembaden en plafonds. De mogelijkheden zijn zeer divers. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Het scheelt u namelijk een hoop tijd, geld en ongemak als u kiest voor LTB Montage, in plaats van vier of vijf verschillende montagebedrijven die elk maar één ruime van uw huis onder handen nemen.

 

Contact
Voor meer informatie, het aanvragen van een offerte, als u vragen heeft of als u een afspraak met ons wilt maken, kunt u ons bereiken via de e-mail, telefoon en post. E-mails beantwoorden wij altijd binnen 24 uur . U kunt e-mailen naar ltbmontage@gmail.com en voor direct contact bellen naar 078 – 615 4262 .

made by - Opticlick
Call Now Button