Welkom bij LTB montage

Welkom op de website van LTB Montage. Het bedrijf is opgericht in 2012 door Laurens Bos, een jonge, gedreven ondernemer van 21 jaar. Jarenlang heeft hij naast zijn school en later als werknemer gewerkt voor het bedrijf van zijn vader, eigenaar van Bos Keuken- en Baddesign. Maar Laurens wilde graag wat meer, de stap naar een eigen montagebedrijf werd al snel genomen.

LTB Montage is gespecialiseerd in het renoveren, verbouwen en installeren van onder andere sanitair, elektriciteit, zwembaden, vloeren leggen en het plaatsen van plafonds. Alle werkzaamheden worden door LTB Montage vakkundig uitgevoerd met oog op de wensen van de klant.

LTB Montage werkt nauw samen met het bedrijf Bos Keuken- en Baddesign, maar opereert daarnaast ook zelfstandig. Zo heeft LTB Montage al zeer tevreden klanten op zijn naam staan, waaronder het World Fashion Center in Amsterdam, meerdere winkelketens en vele particulieren. Onlangs heeft Laurens met zijn team ook de showroom van Bos Keuken- en Baddesign volledig gerenoveerd. Van een oud gebouw heeft LTB Montage een schitterende en modieuze showroom opgezet.

Laurens is een echte vakman, wat anno 2012 nog een hele zeldzaamheid is. Volgens Laurens is afspraak is afspraak en de belangrijkste beweegredenen van hem zijn om de grootst mogelijke aandacht, vakmanschap en eergevoel in een project te stoppen. Pas als de klant zeer tevreden is, is hij het ook. Nog maar een jaar geleden heeft hij zijn eigen bedrijf gestart – LTB Montage – en hij heeft al een aantal zeer grote opdrachtgevers op zijn naam staan, waar hij zeker trots op is. De grootste opdrachtgever is Bos Keuken- en Baddesign, maar ook veel externe opdrachtgevers hebben LTB Montage met open armen ontvangen.

Bij LTB Montage bent u aan het juiste adres als u een verbouwing op de agenda heeft staan, als u wilt renoveren of als u gewoon een installateur van sanitair, zwembaden, plafonds, vloeren en dergelijke nodig heeft. Neem vrijblijvend contact op met LTB Montage voor een prijsopgave, meer informatie of als u vragen heeft. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, en helpen u zo goed als we kunnen.

made by - Opticlick
Call Now Button